ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΚΟ ΛΑΟ (26/10)

Μετά από πρωτοβουλία της συνέλευσης Αναρχικών Αντιεξουσιαστών/-τριών Λαμίας, που στηρίχτηκε και από συντρόφους/-ισσες από το Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Λαμίας, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην πλ. Ελευθερίας συγκέντρωση μικροφωνική αλληλεγγύης για τον παλαιστινιακό λαό.
Κατά τις επτά ο κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνετε στην πλατεία όπου και αναρτήθηκαν δύο πανό, ένα αυτό της συνέλευσής μας στο οποίο αναγραφόταν “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΚΟ ΛΑΟ, 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΡΧΤΑΙΝΤ , ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (Α) ” και ένα ακόμη από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Λαμίας στο οποίο αναγραφόταν ” ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ , ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΚΟ ΛΑΟ”.
Η συγκέντρωση μικροφωνική διήρκεσε για περίπου μιάμιση ώρα , κατά την διάρκεια της οποίας διαβάστηκε και μοιράστηκε κείμενο της συνέλευσής μας σε διερχόμενους/-ες της πλατείας.
Συνέλευση Αναρχικών Αντιεξουσιαστών/-τριών Λαμίας
This entry was posted in ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *