Ενημέρωση από αντιεκλογική παρέμβαση στη Λαμία

Οι εκλογές δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από μία ψευδαίσθηση και ένα δημοκρατικό προσωπείο , απαραίτητο για την εξουσία , έτσι ώστε η ίδια να μπορεί να εφαρμόζει απρόσκοπτα τις όποιες πολιτικές της είναι απαραίτητες με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις από μέρους της κοινωνίας. Οι αυταπάτες των ψηφοφόρων για την υποτιθέμενη συμμετοχή τους στην λήψη των αποφάσεων ,  η “αγωνιώδης” αναζήτηση νέων “ηγετών” και “ρεαλιστικών” κομματικών προγραμμάτων , οι προεκλογικές υποσχέσεις, δεν έχουν κανένα άλλο στόχο από το να νομιμοποιήσουν στην συνείδηση του λαού , την περαιτέρω αφαίμαξη και εξαθλίωση της κοινωνίας που απαιτεί το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, το κράτος , η εξουσία , ο καπιταλισμός, που θα υπηρετεί πιστά η κάθε επόμενη “νέα” κυβέρνηση, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών . Αρνούμαστε να συμμετέχουμε , αρνούμαστε να συμβάλουμε στις εκλογικές αυταπάτες του συστήματος. Η εκλογική αποχή και το σαμποτάζ είναι μια σαφέστατη δήλωση απόρριψης της κοινοβουλευτικής κοροϊδίας αλλά αν δεν συνδέεται με την περαιτέρω συμμετοχή στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετή.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια , μέλη της συνέλευσης πραγματοποίησαν, σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη το απόγευμα , αντιεκλογική παρέμβαση με την ανάρτηση πανό και πέταγμα τρικακίων, στην πλατεία Πάρκου , μέρος όπου είναι στημένα τα προεκλογικά περίπτερα των κομμάτων.

Σε ένδειξη  αλληλεγγύης πετάχτηκαν τρικάκια και για την Εύη Στατήρη που παλεύει για την ελευθερία της , απεργού πείνας από 14/9 , η οποία βρίσκεται εκδικητικά φυλακισμένη τους τελευταίους μήνες χωρίς κανένα στοιχείο ενοχής , πέραν του ότι είναι σύντροφος μέλους της ΣΠΦ.

ΑΚΥΡΟ-ΑΠΟΧΗ-ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

This entry was posted in ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *