Ενημέρωση από συγκέντρωση-μικροφωνική αλληλεγγύης για τους απεργούς πείνας στη Λαμία

Σήμερα , 1η Απριλίου , στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας αλληλεγγύης για τους απεργούς πείνας από 2/3 , πραγματοποιήσαμε όπως και είχαμε ανακοινώσει , συγκέντρωση-μικροφωνική αντιπληροφόρησης , όχι όμως στην πλ. Ελευθερίας αλλά στην πλ. Πάρκου καθώς πληροφορηθήκαμε για μία παράλληλη εκδήλωση εκεί.
Αναλυτικότερα , λίγο μετά τις 18:00 στήθηκε η μικροφωνική , με παράλληλο μοίρασμα μεγάλου αριθμού ενημερωτικών κειμένων της συνέλευσης ενώ πετάχτηκαν και τρικάκια στην πλατεία και περιμετρικά αυτής. Καθόλη την διάρκεια της παρέμβασης , η πλατεία ήταν γεμάτη με κόσμο αλλά και με πολλούς διερχόμενους , όλοι τους δείχνοντας ζωηρό ενδιαφέρον. Από τα ηχεία παίζονταν συνέχεια τα αιτήματα των απεργών πείνας μαζί με ενημερωτικές παρεμβάσεις για των συνολικό αγώνα των έγκλειστων , δηλώθηκε η αλληλεγγύη μας στους εξεγερμένους της Τουρκίας αλλά και στους διωκόμενους συντρόφους της Ισπανίας. Υπήρξε ακόμα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύντροφο απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου και νοσηλεύεται.
Με την ολοκλήρωση της μικροφονικης- παρέμβασης κατά τις 20:30 , ομάδα ατόμων κατευθυνθήκαμε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου και πραγματοποιήσαμε την τέταρτη παρέμβαση αλληλεγγύης φωνάζοντας συνθήματα για τον σύντροφο Γουρνά στον οποίο και ευχόμαστε καλή ανάρρωση. Ο αγώνας των απεργών πείνας , παρόλα αυτά συνεχίζεται και οι δράσεις μας δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι την οριστική νίκη.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

This entry was posted in ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

One Response to Ενημέρωση από συγκέντρωση-μικροφωνική αλληλεγγύης για τους απεργούς πείνας στη Λαμία

  1. Pingback: Λαμία : Ενημέρωση και φωτογραφίες από συγκέντρωση-μικροφωνική αλληλεγγύης για τους απεργούς πείνας | Mpalothia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *