Ενημέρωση από την συγκέντρωση της εργατικής Πρωτομαγιά στη Λαμία

Το ευρύτερο  κάλεσμα σε συγκέντρωση-μικροφωνική για την φετινή Πρωτομαγιά από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Λαμίας, ήταν για τις 19.00 στην πλατεία Ελευθερίας , κάλεσμα το οποίο και στηρίξαμε ως συνέλευση , όντας οι ίδιοι/-ες, ένα ακόμη κομμάτι του συνολικού εγχειρήματος.

Σύντροφοι /-ισσες και συναγωνιστές/-τριες του στεκιού  , αναρτήσαμε πανό στον χώρο της συγκέντρωσης , όπου μοιράστηκαν κείμενα σε διερχόμενους/-ες και πετάχτηκαν τρικάκια περιμετρικά του κέντρου της πόλης. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι/-ες στον χώρο με την μικροφωνική, για πάνω από μία ώρα ενώ κατά την αποχώρησή μας, ομάδα περίπου 20 ατόμων κινηθήκαμε συντεταγμένα σε πεζόδρομο του κέντρου όπου και φωνάχτηκαν συνθήματα με δυνατό παλμό , με θεματικές σχετικές τόσο με την ακρίβεια όσο και για τον πόλεμο-μιλιταρισμό. Τέλος η δράση ολοκληρώθηκε στην πλ. Πάρκου όπου και κρεμάστηκε το πανό του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού, στο οποίο αναγραφόταν “ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΕΣ”

Η Συνέλευση μας συμμετείχε συμπληρωματικά στο κάλεσμα, με δικό μας πανό, κείμενο και τρικάκια.  Στο πανό της συνέλευσης που αναρτήθηκε στην πλ. Ελευθερίας, αναγραφόταν “ΖΗΤΩ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΉΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ- ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ (Α) ”

Συνέλευση Αναρχικών-Αντιεξουσιαστών/-τριών Λαμίας

 

This entry was posted in ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *