Ενημέρωση από παρέμβαση ενάντια στην Ακρίβεια , στην ΔΕΗ Λαμίας

Την Δευτέρα 18 Απριλίου το πρωί στις 11.00 υπό βροχή , μετά από σχετική απόφαση της συνέλευσης μας, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση ενάντια στην Ακρίβεια στη ΔΕΗ Λαμίας , στην περιοχή της Έκθεσης, μπροστά από το κτίριο στο οποίο πραγματοποιούνται οι πληρωμές λογαριασμών των πολιτών.
Τόσο μέλη της συνέλευσης όσο και αλληλέγγυος κόσμος από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Λαμίας, μοιράσαμε κείμενα σε διερχόμενους πολίτες και εργαζόμενους/-ες, πετάξαμε τρικάκια περιμετρικά με σχετική θεματική , ενώ ανοίχτηκε και πανό στο οποίο αναγραφόταν: “ H ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ-ΣΤΕΓΑΣΗ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥ/-ΕΣ –ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (Α)“ . Παραμείναμε στο χώρο για περίπου μια ώρα , ενώ αποχωρώντας αναρτήθηκε και το πανό στην περίφραξη της ΔΕΗ.
Η Ακρίβεια δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο πολιτική επιλογή κράτους και εξουσίας, για την εκ νέου υποτίμηση των ζωών μας στον βωμό της κερδοφορίας των αφεντικών και του κεφαλαίου. Δεν θα ανεχτούμε ένα νέο ακόμη κύκλο κοινωνικής λεηλασίας, ούτε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια , όταν στο όνομα της ελευθερίας των αγορών ακόμη και οι τιμές στα βασικά και δημόσια αγαθά για την επιβίωση εκτοξεύονται. Δημιουργούμε δομές αγώνα, αυτοοργανωνόμαστε και χτυπάμε συλλογικά τους δήμιους των ζωών και των ονείρων μας.

Συνέλευση Αναρχικών-Αντιεξουσιαστών/-τριών Λαμίας

This entry was posted in ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *