Ανάρτηση πανό αλληλεγγύης σε καταλήψεις και την εκκενωμένη κατάληψη Barricada στη Λάρισα, από Λαμία

Αυτή την Παρασκευή 1 Ιουνίου, τις απογευματινές ώρες αναρτήθηκε στην είσοδο της πόλης, πανό αλληλεγγύης στις καταλήψεις από μέλη της συνέλευσης . Οι καταλήψεις και γενικότερα όλοι οι αυτοοργανωμένοι χώροι αντίστασης, βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο των δυνάμεων καταστολής αριστερών και δεξιών κυβερνήσεων. Μπάτσοι με όπλα εφορμούν πάντα με κάποια πρόφαση, χαράματα και ύπουλα, μέσα σε κατηλημένους χωρους, χρόνια τώρα. Συλλαμβάνοντας, χτυπώντας , σπάζοντας και λεηλατώντας ότι με κόπο και ιδρώτα χτίστηκε από ανθρώπους ισότιμους , ανθρώπους ελεύθερους , ανθρώπους που χλευάζουν και πολεμούν την εξουσία.

Έτσι και στην γειτονική πόλη της Λάρισας, έτσι όπως και παλαιότερα με τη Κατάληψη ΙΚΑ και την πρώτη κατάληψη Ντουγρού, πάλι, το πρωινό της 27ης Μάη,  η κατάληψη  Barricada, μετά από μήνυση των ιδιοκτητών, εκκενώνεται από διμοιρίες των ΜΑΤ με αποτέλεσμα την σύλληψη δύο συντρόφων που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο εκείνη την στιγμή.Μετά από λίγες ώρες  αφέθηκαν ελεύθεροι,  χωρίς κατηγορίες, αφότου η αρχική μήνυση αποσύρθηκε.

Δεν ξεχνούμε την κατάληψη Termita στο Βόλο, που εδώ και μήνες και αυτή βρίσκεται στο στόχαστρο των κατασταλτικών σχεδιασμών μπάτσων αγκαζέ με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αλληλεγγύη και δύναμη σε όλους τους συντρόφους/-ισσες που βρίσκουν απεναντί τους την κρατική καταστολή υπερασπιζόμενοι /-ες κινηματικούς χώρους αντίστασης! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Συνέλευση Αναρχικών Αντιεξουσιαστών/-τριών Λαμίας,
μέλους της Αναρχικής Ομοσπονδίας

 

 

 

This entry was posted in ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *