Ενημέρωση από συγκέντρωση ενάντια στον Ιμπεριαλισμό και το ΝΑΤΟ, στη Λαμία

Το Σάββατο 06/04, στις 19.30 το απόγευμα στην πλ. Ελευθερίας στη Λαμία, σύντροφοι και συντρόφισσες, αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες, πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση ενάντια στον ιμπεριαλισμό και ενάντια στην καταστροφική μανία του πολέμου που θεριεύει  στην ευρύτερη  γεωγραφική περιοχή. Ρυθμιστικός παράγοντας όλων, αποτελεί  η πλέον αναβαθμισμένη παρουσία και παρέμβαση των στρατιωτικών βάσεων του ΝΑΤΟ σε ολόκληρη την ελλαδική επικράτεια .

Η ελ λόγω συγκέντρωση αποτέλεσε τόσο κομμάτι των πανελλαδικών αναρχικών δράσεων όσο και μέρος των συντονισμένων δράσεων της Αναρχικής Ομοσπονίας , ενάντια στις βάσεις  του ΝΑΤΟ.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις  17.30 στην πλατεία όπου υπό βροχή, αναρτήθηκε πανό της συνέλευσης , ξεκίνησαν να  μοιράζονται κείμενα της Α.Ο. σε διερχόμενους /-ες , ενώ πετάχτηκαν και τρικάκια με σχετική θεματική περιμετρικά  αλλά και στο ευρύτερο κέντρο της πόλης. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δυστυχώς  δεν επέτρεψαν την προγραμματισμένη μικροφωνική , αλλά απτόητοι/-ες  παραμείναμε στην πλατεία για περίπου δύο ώρες .

 Συνέλευση Αναρχικών Αντιεξουσιαστών/-τριών Λαμίας,
μέλους της Αναρχικής Ομοσπονδίας

This entry was posted in ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *