Παρέμβαση αλληλεγγύης για κατάληψη Termita (Βόλος), στο πανεπιστήμιο Λαμίας

Την Τρίτη στις 9 Μαίου, τις μεσημεριανές ώρες πραγματοποιήθηκε παρέμβαση αλληλεγγύης από μέλη της συνέλευσης, για την κατάληψη Termita στο Βόλο, η οποία εδώ και πολλούς μήνες έχει στοχοποιηθεί και απειλείται με εκκένωση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  Όλα τα πανεπιστημιακά τμήματα-σχολές που στεγάζονται στη Λαμία , αποτελούν το τοπικό παράρτημα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ως συνέλευση αποφασίσαμε να μην μείνουμε αμέτοχοι/-ες απέναντι σε ένα ακόμη περιστατικό επιχειρούμενης κατασταλτικής επιχείρησης, ενάντια σε ένα ακόμη κατειλημμένοαυτοοργανωμένο κινηματικό χώρο-δομή, αυτή τη φορά στην γειτονική πόλη του Βόλου. Θεωρούμε πώς όλοι οι κατειλημένοι χώροι, καταλήψεις και στέκια, αποτελούν νησίδες ελευθερίας-άπειθαρχίας , σημεία πολιτικών ζυμώσεων και δράσεων, γι αυτό και πάντα οι κάθε λογής εξουσιαστές και οι μηχανισμοί τους, θα τους στοχοποιούν.
Η παρέμβαση διήρκεσε για περίπου δυόμισι ώρες , κατά την διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν ενημερωτικά κείμενα της συνέλευσης και αναρτήθηκε πανό στην είσοδο του πανεπιστημίου.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/-ΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ TERMITA ΣΤΟ ΒΟΛΟ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
10, 100, …
Συνέλευση Αναρχικών Αντιεξουσιαστών/-τριών Λαμίας,
μέλους της Αναρχικής Ομοσπονδίας

This entry was posted in ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *